Uw tapijt, uw visitekaartje

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken op uw bezoekers. Een schoon en fris tapijt geeft direct een positieve indruk. We hebben een ruime ervaring in het onderhoud van projecttapijt, tapijttegels en entreematten in kantoren, theaters, banken, horecagelegenheden, overheidsgebouwen en vele andere representatieve ruimtes. Voor alle situaties, van onderhoudsreiniging tot en met de meest intensieve dieptereiniging, bieden we u de beste methode. Naast het reinigen van tapijt kunnen wij ook een beschermlaag aanbrengen, het tapijt antistatisch of brandvertragend maken.
Voor een particuliere reiniging kunt u hier klikken.

tapijtzakelijk

Voordelen van Chem-Dry Direct

Als onderdeel van de grootste organisatie in tapijtreinigen van Nederland hebben we als voordeel dat:

  • We op basis van persoonlijk advies bepalen wat de beste reinigingsmethode voor uw situatie is.
  • Ruimtes snel weer gebruiksklaar zijn, dus geen verstoring van de arbeidsprocessen. Binnen 2 uur is uw tapijt weer droog.
  • We zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame en niet milieubelastende middelen.
  • Uitvoering buiten werktijden mogelijk is, dus geen verlies van productiviteit.
  • We als Chem-Dry specialist ISO en NEN gecertificeerd zijn.

Specialistische bewerkingen

Naast het “standaard” tapijt reinigen kunnen we als uw Chem-Dry specialist ook voor u uitvoeren:

  • Het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, waardoor vuil en vlekken gemakkelijker te verwijderen zijn en vervuiling langer uit blijft.
  • Specifieke vlekverwijdering of vlekkenrondes voor het verwijderen van o.a. koffievlekken, theevlekken, markers, inktvlekken, tonervlekken, tochtstrepen. Meestal verdwijnen zelfs oude hardnekkige vlekken.
  • Het aanbrengen van een anti statische laag, waardoor er geen ontladingen meer plaatsvinden en elektrische apparatuur beschermd is.

Onze werkwijze

Om in contact te komen is een telefoontje of mailtje naar ons kantoor voldoende. Wij komen graag bij u langs en maken een inventarisatie. Indien gewenst kunnen we ook een demonstratie verzorgen zodat u direct het resultaat kunt beoordelen. Vervolgens maken we voor u een offerte op. Bij akkoord ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. De werkzaamheden zullen in overleg met u worden ingepland.