Kleden en kussens reiniging

Reiniging van kleden en karpetten

Kleden zijn er in alle vormen en maten en zijn vaak een bijdrage aan een mooi interieur. Om de kleuren fris te houden is goed onderhoud van belang. Naast het normale stofzuigen is het aan te raden het kleed eenmaal per jaar professioneel te laten reinigen. Wij doen dit graag voor u. Alle soorten vloerkleden en karpetten zijn ons bekend, berbers, Chinezen, Nepalezen, Perzen, wollen, katoenen en synthetische vloerkleden.
Voor Sisal tapijten is onze methode helaas niet geschikt.

Voor reiniging
Voor reiniging
Na reiniging
Na reiniging
Tijdens reiniging
Tijdens reiniging

Reiniging van kussens

In het voorjaar komen de caravan, boot, camper en tuinmeubels weer tevoorschijn. Vaak blijkt na de winteropslag dat de kussens wat smoezelig zijn of niet meer zo fris ruiken. Wij kunnen ze voor u reinigen zodat u er komend seizoen weer veel plezier van heeft. In het najaar kunnen we dit natuurlijk ook voor u verzorgen. Ook is er een mogelijkheid tot opslag van de kussens in onze werkplaats.

bootkussens

Een unieke methode

De Chem-Dry methode werkt op basis van een uniek gepatenteerd procedé van koolzuurbelletjes. Naast een algemene reiniging heeft Chem-Dry Direct allerlei speciale middelen om hardnekkige vlekken te behandelen, zoals wijn, koffie, limonade, urine enz. Ook brengen we een vuilwerende beschermlaag aan, waardoor nieuw vuil eenvoudig verwijderd kan worden. Deze beschermlaag wordt niet aangebracht op bootkussens.

Reinigingscentrale Amsterdam Zuidoost

De kussens en/of kleden kunnen, op afspraak worden gebracht, naar onze reinigingscentrale in Amsterdam Zuid Oost, op bedrijventerrein Keypoint, Hoogoorddreef 119. Vlakbij de snelweg en parkeren voor de deur! Hier worden ze grondig, vaak meerdere keren, gereinigd en eventueel voorzien van een beschermlaag. Na circa vijf werkdagen kunnen ze weer worden opgehaald. We hebben helaas geen werkplaats in Utrecht.
In overleg kunnen we uw kleden of kussens wel op uw locatie reinigen.

In de regio Utrecht hebben we geen ophaal-en terugbrengservice.