Tapijtreiniging en Meubelreiniging, de specialiteiten van Chem-Dry Direct

overons1

Chem-Dry is, met ruim 4.000 vestigingen in meer dan 50 landen, wereldwijd de grootste tapijt- en meubelreiniger. Het hoofdkantoor is gevestigd nabij Salt Lake City in de Verenigde Staten. Daar bevindt zich ook de eigen research & development afdeling.

Chem-Dry Direct is al 20 jaar werkzaam voor bedrijven en particulieren in Amsterdam en omstreken. Later hebben we ons werkgebied uitgebreid. Eerst richting het Gooi en daarna zijn ook de regio’s Utrecht en Amersfoort toegevoegd. Veel klanten dateren nog van de beginperiode. Zo werken we bijvoorbeeld al vanaf 1994 wekelijks in het Muziektheater te Amsterdam.

Chem-Dry Direct is gecertificeerd volgens de ISO 9001 normen. Deze norm staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de werkzaamheden. Chem-Dry Direct heeft betrouwbaar en gemotiveerd personeel in dienst. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold, zodat ze zich met recht specialisten kunnen noemen. bovendien zijn we het in bezit van de NEN 4400-1, dat gebaseerd is op de algehele controle van onze administratie.