Referenties

Enkele zakelijke reacties:

Beste Silvia,

De mannen zijn geweest en het ziet er weer mooi uit. Ik wil ook even zeggen dat deze 3 mannen echt heel keurig te werk zijn gegaan.
Klasse deze mensen!!!!
Vriendelijke groet
Nora
sep

----------
Beste Ruud,

Langs deze weg wil ik je wel complimenteren met het geleverde werk. De banken en stoelen zijn prachtig geworden en hebben hun oude kleur weer terug. Ook het tapijt heeft een transformatie ondergaan. Mijn dank is groot. Mijn collega van dienst Wouter sprak over erg gemotiveerde en nette jongens die bij ons aan het werk waren.

Bedankt voor de fijne samenwerking en ik hoop in de toekomst weer met jullie te kunnen werken.

Met vriendelijke groet,
B. van der Drift
College

------
Prima geregeld, top service en resultaat!

R. van Haare Heijmeijer
Manager Golf Club

------
Beste Ruud
Hartelijk bedankt voor alles.
Het ziet er weer goed uit allemaal.
Tot de volgende keer maar weer!

Met vriendelijke groeten,

G.Kroon
Restaurant Vuur

De meest recente reviews:

Zijn hier te vinden.

Enkele reacties:

Ha die Sylvia,

Namens mijn moeder, mijn vrouw en ik wil ik jullie bedrijf en hoofdzakelijk de twee heren die het gedaan hebben bedanken.
Top top top gedaan perfect alles schoon gekregen bij mijn moeder ook top.
Wil je dit even door geven aan de mannen. En ik weet zeker dat al kom ik bij mensen thuis en ze willen wat schoon gemaakt hebben dan geef ik zeker te weten jullie op.
Nogmaals super bedankt en ik denk dat wij je nog wel een keer spreken.

Gegroet Fam. Leijgraaff
------
Bij jullie bedrijf is de klant nog echt koning, met oprechte belangstelling voor de oudere mensen,
heel vriendelijk personeel, die gaat gewoon hard aan het werk en zet alle meubels weer terug op z,n plaats, zo kunnen wij genieten van een zeer schoon tapijt DANK !!!
Groet, fam. A te Utrecht.
------
Geachte heer, mevrouw,
Mijn bank en fauteuil zijn weer als nieuw!! Geweldig hoor, ik ben een zeer tevreden klant. Van de vriendelijke medewerker kreeg ik ook goed advies en onderhoudstips voor vloerbedekking en bank/stoel.
Met vriendelijke groet,
Mw. D. Ruitenbeek, Amersfoort
------
Beste Ruud,

Wilde jullie bedanken voor het reinigen van onze bank en twee loveseats. Het ziet er prachtig uit! Ondanks het fijne materiaal, zijde bank, is het resultaat fantastisch. De heren hebben keurig gewerkt!

Met vriendelijke groet,
A. Bosschaart
------
L.S. Vorige week heeft u bij ons de vloerbedekking gereinigd. Ik wil u melden dat het resultaat zeer goed bevalt. Het 5-jarige tapijt ziet er weer als nieuw uit! Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen. met vriendelijke groet,  A. van Nederpelt te Utrecht
------
Goedenmiddag,

Ik wil u nog even mijn complimenten geven voor de manier waarop mijn tapijt is gereinigd.
Heel professioneel, en een uitstekend resultaat.
De investering was de moeite zeker waard.

m.vr.gr.
R.F. Buninga te Soest
------
(Hier een referentie, plaatsen jullie hem? Utrecht 27/7) Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de reiniging alsook de kwaliteit van de service: vriendelijke jongens en zeer behulpzaam.Echt voluit een aanrader! Simon.

Een kleine greep uit onze zakelijke klanten:

Stadsschouwburg, Adidas, Brandweer, Cathay Pacific, D-reizen, Fischer Benelux BV, Endemol, Essence, Furore, Focus, Gucci, Chanel, Claudia Sträter, Goyer Golf & Country club, Heineken, Holland Casino, Hoge school Utrecht, Hotel Tulip Inn, Jimmy Woo, Knoop & Partners, Leger des Heils, Rederij Lovers, Mart Visser, Nedstat, Olympia Uitzendbureau, Politie Amstelland, Rabobank, ABN, the Red Sun, Regus Utrecht Business Park, Ronald MacDonald huis, Stadsdelen, Stage-Entertainment, Stayokay, Lloyd hotel, Spaces, Pauze huis, TomTom, UPS, VRU, Viktor en Rolf enz enz